Εγγυημένη υγιεινή στεγνωτήρων χεριών VELTIA
Εγγυημένη υγιεινή στεγνωτήρων χεριών VELTIA

Εγγυημένη υγιεινή στεγνωτήρων χεριών VELTIA

Οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA περιλαμβάνουν ενσωματωμένο αντιβακτηριδιακό διάλυμα Microban που εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό βακτηριδίων.

Καθώς τα χέρια μας έχουν περισσότερα βακτηρίδια από όσος είναι ολόκληρος ο πληθυσμός των ανθρώπων πάνω στη Γη, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η βακτηριακή θωράκιση.

Αρκεί να σκεφτούμε ότι τα βακτηρίδια αναπτύσσονται ραγδαία στις απροστάτευτες επιφάνειες και προϊόντα, ακόμα και με διπλασιασμό τους κάθε είκοσι λεπτά.

Τι είναι το Microban;

Το Microban είναι στοχευμένη αντιβακτηριακή προστασία που επικεντρώνεται στις περιοχές όπου μπορεί να έχει τα περισσότερα οφέλη και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Παρέχει συνεχόμενη αντιβακτηριακή προστασία καθ’ όλη την διάρκεια της χρήσης του προϊόντος καθώς έχει την ικανότητα να διατηρείται και να μην αλλοιώνεται.

Εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, εμποδίζοντας την ικανότητά τους να ενεργούν, να αναπτύσσονται ή να πολλαπλασιάζονται.

Η τεχνολογία του Microban μετατρέπει την οποιαδήποτε επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται, σε εχθρικό περιβάλλον για τα βακτηρίδια ή οποιονδήποτε μικροσκοπικό οργανισμό ενώ παρέχει ασφαλείς, ανθεκτικές και αντιβακτηριδιακές λύσεις.

Πώς η VELTIA εξασφαλίζει εγγυημένη υγιεινή

Καθώς οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA έχουν ενσωματωμένο αντιβακτηριδιακό διάλυμα Microban λειτουργούν σαν αντιβακτηριδιακό φίλτρο αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων στην επιφάνεια των χεριών.

Ενσωματώνοντας τεχνολογική καινοτομία με τα HEPA φίλτρα αλλά και την τεχνολογία ZeroSmell, βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα, μειώνουν τις οσμές και όλα αυτά με διάρκεια και αποτελεσματική αντιμικροβιακή προστασία σε συνδυασμό με το αντιμικροβιακό διάλυμα Microban.

Η παροχή υγιεινής διαδικασίας στεγνώματος χεριών σε ξενοδοχειακές μονάδες, camping, AirBnb, εστιατόρια, χώρους εστίασης και κοινωνικών εκδηλώσεων αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο για την απόκτηση ακόμα περισσοτέρων πελατών αλλά και την σίγουρη εξασφάλιση ευχαριστημένων πελατών.

Σε συνδυασμό με το μειωμένο κόστος λειτουργικών εξόδων μέχρι και 60% η εξασφαλισμένη υψηλή υγιεινή που παρέχουν οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA αποτελούν προνόμιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άριστα και προσοδοφόρα στο marketing των παροχών οποιασδήποτε μονάδας.

Τι παρέχουν οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA

Πριν αποφασίσετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας θυμηθείτε μερικά από τα οφέλη της χρήσης των στεγνωτήρων χεριών VELTIA:

  • Ταχύτερο Στέγνωμα: Χάρη στο καινοτόμο σύστημα στεγνώματος και τη δύναμη των μηχανών μας, οι στεγνωτήρες χεριών της VELTIA δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Έξυπνος Στεγνωτήρας: Οι έξυπνοι στεγνωτήρες χεριών της VELTIA σας προειδοποιούν όταν η δεξαμενή νερού είναι γεμάτη, για την αλλαγή των φίλτρων HEPA καθώς και πόσοι κύκλοι έχουν ολοκληρωθεί.
  • Εγγυημένη Υγιεινή: Στεγνωτήρες χεριών με ενσωματωμένο αντιβακτηριδιακό διάλυμα Microban που εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων.
  • Ενιαία Κατασκευή: Ενιαία κατασκευή με ενσωματωμένη αποστράγγιση. Έτσι αποφεύγεται το στάσιμο νερό που αποτρέπει κακές μυρωδιές, βρωμιά και μούχλα.
  • Οικολογικοί: Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Σεβασμός στο περιβάλλον.
  • Εύκολη Συντήρηση: Χρειάζεται μόνο την εκκένωση της δεξαμενής νερού και τον καθαρισμό των φίλτρων αέρα όποτε είναι απαραίτητο. Καθαρίσετε εξωτερικά με υγρό πανί, χωρίς να χρησιμοποιείτε χημικά.

Μειώστε σήμερα κιόλας το κόστος των λειτουργικών εξόδων μέχρι και 60% και αυξήστε τους πελάτες σας εστιάζοντας στα οφέλη που σας παρέχουν οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA, ανάμεσά τους και η αντιβακτηριδιακή προστασία.

Leave a Reply

Close Menu