inovation-veltia-petronas

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Πιστεύουμε στις τεχνολογικές καινοτομίες που προσθέτουν αξία, με τρόπο που να έχει θετικό αντίκτυπο σε εσάς, την επιχείρησή σας και τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται!

veltia-designs-handryers-petronas

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Για την VELTIA ο σχεδιασμός είναι προτεραιότητα. Εστιάζουμε στην απλότητα και τη λειτουργικότητα με κομψές και καθαρές γραμμές που προσαρμόζονται σε κάθε χώρο με ιδιαίτερα αισθητικά αποτελέσματα.

ecofriendly-veltiahandryers-petronas

ECO FRIENDLY ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΕΣ

Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων είναι δύο από τους βασικούς πυλώνες που αξιοποιούνται από την Veltia συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

VELTIA VFUSION

Ο πρώτος στεγνωτήρας στον κόσμο που προορίζεται για τα δωμάτια των ξενοδοχείων για στέγνωμα Μαλλιών & Χεριών Κατάλληλος για Rest rooms & Hotel rooms

VELTIA V7 300

Το μοτέρ του στεγνωτήρα χεριών Veltia New Generation V7 λειτουργεί 300 μικρές οπές αέρα που αφαιρούν το νερό από τα χέρια με μεγάλη ταχύτητα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρειάζονται μόνο 10 – 12 δευτερόλεπτα για να στεγνώσει τα χέρια εντελώς, χωρίς να χρειάζεται να τα μετακινήσετε.

VELTIA V7 Tri Blade

Σύστημα στεγνώματος με τρεις λεπίδες αέρα. Η δύναμή του στεγνώνει τα χέρια σε μόλις 8 – 10 δευτερόλεπτα, καθιστώντας τον ένα από τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά μοντέλα στον κόσμο!

VELTIA Ion Shield

V7-Ion-Shield-stegnotires-xerion-veltia-ellada-kypros-iatreia-iatrika-kentra

Όχι μόνο βελτιώνει την υγιεινή αλλά ενεργεί και ως καθαριστικό του αέρα στο μπάνιο ή στον χώρο όπου βρίσκεται, εκπέμποντας 20 εκατομμύρια αρνητικά ιόντα ανά cm3. 

Με αυτό το σύστημα, καθαρίζεται ο αέρας από τα βακτήρια, τα ακάρεα και τις κακές οσμές, με αποτέλεσμα ένα καθαρότερο και πιο ευχάριστο περιβάλλον.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα δεξιά για να πάρεις

 • Συγκριτικό πίνακα Veltia - Dyson - Mitsubishi
 • Τα εγχειρίδια όλων των μοντέλων
 • Υπολογιστικό φύλλο καταγραφής & υπολογισμού μείωσης εξόδων σε χειροπετσέτες
 • Τα ακριβή τεχνικά τους χαρακτηριστικά
 • Τις οδηγίες συντήρησης
 • Τις οδηγίες εγκατάστασης (template)
 • Δωρεάν επίδειξη στον χώρο σου

Με την εγγραφή σου εξασφαλίζεις επίσης πρόσβαση σε:

 • Μια μεγάλη κοινότητα επαγγελματιών από τον Ιατρικό, Φιλοξενίας & Εστίασης κλάδο
 • Ιδέες και λύσεις για την βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των στεγνωτήρων χεριών & μαλλιών της VELTIA
 • Συμβουλές μείωσης λειτουργικού κόστους
 • Συμμετοχή στην κλειστή μας ομάδα στο Facebook
Petronas TRD LTD is committed to protecting and respecting your privacy, and we’ll only use your personal information to administer your account and to provide the products and services you requested from us. From time to time, we would like to contact you about our products and services, as well as other content that may be of interest to you. If you consent to us contacting you for this purpose, please tick below to say how you would like us to contact you:
You can unsubscribe from these communications at any time. For more information on how to unsubscribe, our privacy practices, and how we are committed to protecting and respecting your privacy, please review our Privacy Policy.
By clicking submit below, you consent to allow Petronas TRD LTD to store and process the personal information submitted above to provide you the content requested.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Μερικές μόνο από τις κορυφαίες εταιρείες που μας εμπιστεύονται

Χαρακτηριστικά Στεγνωτήρων VELTIA

Ταχύτερο Στέγνωμα

Χάρη στο καινοτόμο σύστημα στεγνώματος και τη δύναμη των μηχανών μας, οι στεγνωτήρες χεριών της Veltia δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ενιαία Κατασκευή

Ενιαία κατασκευή με ενσωματωμένη αποστράγγιση. Έτσι αποφεύγεται το στάσιμο νερό που αποτρέπει κακές μυρωδιές, βρωμιά και μούχλα.

Έξυπνος Στεγνωτήρας

Οι έξυπνοι στεγνωτήρες χεριών της Veltia σας προειδοποιούν όταν η δεξαμενή νερού είναι γεμάτη, για την αλλαγή των φίλτρων HEPA καθώς και πόσοι κύκλοι έχουν ολοκληρωθεί.

Οικολογικοί

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Σεβασμός στο περιβάλλον.

Εγγυημένη Υγιεινή

Στεγνωτήρες χεριών με ενσωματωμένο αντιβακτηριακό διάλυμα Microban που εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων

Εύκολη Συντήρηση

Χρειάζεται μόνο την εκκένωση της δεξαμενής νερού και τον καθαρισμό των φίλτρων αέρα όποτε είναι απαραίτητο. Καθαρίσετε εξωτερικά με υγρό πανί, χωρίς να χρησιμοποιείτε χημικά.

Αίτηση Οικονομικής Προσφοράς

Το-ταχύτερο-στέγνωμα-χεριών

Το ταχύτερο στέγνωμα χεριών

Το ταχύτερο στέγνωμα χεριών Όλοι οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA προσφέρουν γρήγορο στέγνωμα χεριών μέσα σε 6 με 12 δευτερόλεπτα. Ο VFusion είναι ο νέος πατενταρισμένος

Read More »
Close Menu