Το ταχύτερο στέγνωμα χεριών
Το ταχύτερο στέγνωμα χεριών

Το ταχύτερο στέγνωμα χεριών

Το ταχύτερο στέγνωμα χεριών

Όλοι οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA προσφέρουν γρήγορο στέγνωμα χεριών μέσα σε 6 με 12 δευτερόλεπτα.

Ο VFusion είναι ο νέος πατενταρισμένος στεγνωτήρας χεριών που κατασκευάζεται από την VELTIA, με την πιο προηγμένη τεχνολογία στην αγορά.

Μινιμαλιστικός με ευφάνταστο, καινοτόμο και αποκλειστικό σχεδιασμό, ο στεγνωτήρας χεριών VFusion παρέχει γρήγορη και υγιεινή διαδικασία στεγνώματος των χεριών που διαρκεί μεταξύ 6 και 12 δευτερολέπτων, ανάλογα με το σύστημα εξαερισμού που επιλέξατε.

Ο VFusion είναι επίσης ο πρώτος στεγνωτήρας χεριών στον κόσμο που μπορεί να εγκατασταθεί σε δωμάτια ξενοδοχείων χάρη στους κατοχυρωμένους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δίσκους εξαερισμού με ADS (Acoustic Dampening System).

Όντας ένα προϊόν επικεντρωμένο στην παραγωγή χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, με την παρουσία του VFusion στα δωμάτια του ξενοδοχείου, το κόστος μειώνεται σημαντικά και η εξοικονόμηση του νερού είναι σημαντική, προκαλώντας θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον μας.

12’’ είναι αρκετά για στεγνά χέρια

Ένα από τα δυνατά του χαρακτηριστικά είναι το στέγνωμα των χεριών μέσα σε μόλις 12’’. Με πολλαπλές παροχές και άριστα χαρακτηριστικά ο VFusion ενσωματώνει επίσης τις εξής τεχνολογίες:

 • Multijet: Με οπές στεγνώματος που παρέχουν την αίσθηση απαλού μασάζ στα χέρια κατά τη διάρκεια στεγνώματος
 • Blades: Έντονη εκροή αέρα η οποία επισπεύδει το στέγνωμα των χεριών από 6 μέχρι και 12’’ σε συνδυασμό με την παροχή nozzels
 • Eco Friendly: Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων. Φιλικός προς το περιβάλλον.
 • Laser Eye System: Αυτόματο σύστημα ανίχνευσης χεριών
 • Hepa filter: Φιλτράρει τα σωματίδια ρύπων της ατμόσφαιρας
 • ZeroSmell: Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και μειώνει τις άσχημες μυρωδιές

Εξοικονόμηση μέχρι και 60%

Ας θυμηθούμε ότι ο στεγνωτήρας χεριών VELTIA βοηθάει στην εξοικονόμηση πόρων, καθώς για το σκούπισμα των χεριών δεν χρησιμοποιούνται πλέον χαρτοπετσέτες, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα ακόμα και κατά 60%

Ο σχεδιασμός του στεγνωτήρα χεριών VELTIA νέας γενιάς είναι απόλυτα καινοτόμος και η αισθητική του βασίζεται σε πατενταρισμένο σύστημα, το οποίο τον καθιστά έναν από τους  πιο πρωτοποριακούς αισθητικά στεγνωτήρες χεριών ενώ προσαρμόζεται στους χώρους στους οποίους τοποθετείται λόγω των πολλαπλών επιλογών χρωμάτων των μπροστινών καλύψεών του. 

Το σύστημα στεγνώματος πραγματοποιείται με τρεις λεπίδες στεγνώματος παρέχοντας τη δύναμη να στεγνώνει τα χέρια σε μόλις 12’’. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του το οποίο κατατάσσει τους στεγνωτήρες χεριών VELTIA στους ισχυρότερους και αποτελεσματικότερους στεγνωτήρες χεριών της αγοράς.

Τι προσφέρει το ταχύτερο στέγνωμα χεριών

Το ταχύτερο στέγνωμα χεριών

Οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA συγκεντρώνουν μια σειρά από άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά, ανάμεσά τους το ταχύτερο στέγνωμα χεριών.

Τα οφέλη που προσφέρουν είναι:

 • Μείωση χρόνου παραμονής στην τουαλέτα
 • Ασφάλεια καθώς αποφεύγουμε τα νερά και χαρτοπετσέτες στο δάπεδο ενώ σε συνδυασμό με το σύστημα αποστράγγισης δεν πέφτει ούτε σταγόνα στο πάτωμα, αποτρέποντας τα επικίνδυνα ατυχήματα
 • Ευκολότερη και γρήγορη καθαριότητα του χώρου
 • Αποφεύγουμε την ακαταστασία χαρτοπετσετών
 • Πληροί τις υψηλές προδιαγραφές υγιεινής

Όλα τα μοντέλα είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους όπως Spa, Ξενοδοχεία, Γυμναστήρια κα. αλλά και για κατοικίες παρέχοντας υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.

Δείτε επίσης τα μοντέλα στεγνωτήρων χεριών VELTIA V7 300, VELTIA V7 Tri Blade, VELTIA Ion Shield και επιλέξτε εκείνον που ικανοποιεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Leave a Reply

Close Menu