Σχεδιασμός και Αισθητική VELTIA

Σχεδιασμός και Αισθητική VELTIA

Σχεδιασμός και Αισθητική VELTIA

Στην σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση σημαντικό ρόλο παίζουν οι καθαρές γραμμές, η κομψότητα και λειτουργικότητα και οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA έρχονται να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις.

Η υψηλή αισθητική του χώρου προδιαθέτει θετικά ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη ενώ ταυτόχρονα οι λειτουργικές παροχές κερδίζουν τις καλύτερες κριτικές.

Κομψότητα και καλαισθησία ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες αναδεικνύουν κάθε επιχείρηση.

Πώς ανταποκρίνονται οι VELTIA στην υψηλή αισθητική των χώρων

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τον πιο εύχρηστο και κομψό τεχνολογικό εξοπλισμό, με υψηλές υπηρεσίες αλλά πάντα με τον καλύτερο σχεδιασμό και αισθητική χώρου.

Ο σχεδιασμός των στεγνωτήρων χεριών VELTIA νέας γενιάς είναι απόλυτα καινοτόμος και η αισθητική τους βασίζεται σε πατενταρισμένο σύστημα, το οποίο τους καθιστά τους πιο πρωτοποριακούς αισθητικά στεγνωτήρες χεριών.

Το σύστημα στεγνώματος εξάγει τον αέρα μέσα από έναν προωθητήρα μικροροών δίνοντας την δυνατότητα να αφαιρούν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το νερό χωρίς καμία κίνηση των χεριών ενώ ταυτόχρονα πρωτοπορούν αισθητικά καθώς προσαρμόζονται στους χώρους στους οποίους τοποθετούνται λόγω των πολλαπλών επιλογών χρωμάτων των μπροστινών καλύψεών τους. 

Για την VELTIA ο υψηλός σχεδιασμός και η καλαισθησία είναι προτεραιότητα καθώς στόχος της είναι να παρέχει τον πιο εύχρηστο, λειτουργικό και ταυτόχρονα κομψό τεχνολογικό εξοπλισμό. Εστιάζουμε στην απλότητα και τη λειτουργικότητα με κομψές και καθαρές γραμμές που προσαρμόζονται σε κάθε χώρο με ιδιαίτερα αισθητικά αποτελέσματα.

Πιστεύουμε στις τεχνολογικές καινοτομίες που προσθέτουν αξία, γι΄αυτό και σας παρέχουμε το καλύτερο μέσα από τις τεχνολογικές καινοτομίες VELTIA.

Η τεχνολογία που ενσωματώσαμε στους στεγνωτήρες χεριών VELTIA αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες και τις παροχές που προσφέρετε στους πελάτες και τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται.

Κερδίστε άμεσα πιστούς ικανοποιημένους πελάτες με τη σιγουριά της ασφάλειας των στεγνωτήρων χεριών VELTIA.

Δείτε τον ξεχωριστό σχεδιασμό των στεγνωτήρων χεριών VELTIA μέσα από τα μοντέλα TRI-BLADE V7, V7 300 και V7 IONSHIELD.

Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας τους στεγνωτήρες χεριών VELTIA καθώς με τις τεχνολογικές καινοτομίες τους θα αναβαθμίσουν τις παροχές της επιχείρησής σας και θα σας χαρίσουν ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες.

Leave a Reply

Close Menu