Στεγνωτήρες χεριών και μαλλιών για δωμάτια ξενοδοχείων
Στεγνωτήρες χεριών και μαλλιών για δωμάτια ξενοδοχείων

Στεγνωτήρες χεριών και μαλλιών για δωμάτια ξενοδοχείων

Ο VFusion είναι ο νέος πατενταρισμένος στεγνωτήρας μαλλιών και χεριών που κατασκευάζεται από την VELTIA, με την πιο προηγμένη τεχνολογία στην αγορά.

Μινιμαλιστικός με ευφάνταστο, καινοτόμο και αποκλειστικό σχεδιασμό, ο στεγνωτήρας μαλλιών και χεριών VFusion παρέχει γρήγορη και υγιεινή διαδικασία στεγνώματος. Ενδεικτικά το στέγνωμα των χεριών διαρκεί μεταξύ 6 και 12 δευτερολέπτων, ανάλογα με το σύστημα εξαερισμού που επιλέξατε.

Ο VFusion είναι επίσης ο πρώτος στεγνωτήρας χεριών στον κόσμο που μπορεί να εγκατασταθεί σε δωμάτια ξενοδοχείων χάρη στους κατοχυρωμένους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δίσκους εξαερισμού με ADS (Acoustic Dampening System).

Όντας ένα προϊόν επικεντρωμένο στην παραγωγή χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, με την παρουσία του VFusion στα δωμάτια του ξενοδοχείου, το κόστος μειώνεται σημαντικά και η εξοικονόμηση του νερού είναι σημαντική, προκαλώντας θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον μας.

12’’ είναι αρκετά για τους πελάτες του ξενοδοχείου σας

Ένα από τα δυνατά του χαρακτηριστικά είναι το στέγνωμα των χεριών μέσα σε μόλις 12’’. Με πολλαπλές παροχές και άριστα χαρακτηριστικά ο VFusion ενσωματώνει επίσης τις εξής τεχνολογίες:

  • jet: Με οπές στεγνώματος που παρέχουν την αίσθηση απαλού μασάζ στα χέρια κατά τη διάρκεια στεγνώματος
  • : Έντονη εκροή αέρα η οποία επισπεύδει το στέγνωμα των χεριών από 6 μέχρι και 12’’ σε συνδυασμό με την παροχή nozzels
  • Friendly: Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων. Φιλικός προς το περιβάλλον.
  • Eye System: Αυτόματο σύστημα ανίχνευσης χεριών
  • filter: Φιλτράρει τα σωματίδια ρύπων της ατμόσφαιρας
  • : Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και μειώνει τις άσχημες μυρωδιές

Οφέλη από τους στεγνωτήρες χεριών και μαλλιών

Ας θυμηθούμε ότι ο στεγνωτήρας χεριών VELTIA βοηθάει στην εξοικονόμηση πόρων, καθώς για το σκούπισμα των χεριών δεν χρησιμοποιούνται πλέον χαρτοπετσέτες, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα ακόμα και κατά 60%

Πως;

Ο σχεδιασμός του στεγνωτήρα χεριών VELTIA νέας γενιάς είναι απόλυτα καινοτόμος και η αισθητική του βασίζεται σε πατενταρισμένο σύστημα, το οποίο τον καθιστά έναν από τους  πιο πρωτοποριακούς αισθητικά στεγνωτήρες μαλλιών και χεριών. Ακόμα μια καινοτομία αποτελεί η αρμονική προσαρμογή του στους χώρους στους οποίους τοποθετείται λόγω των πολλαπλών επιλογών χρωμάτων των μπροστινών καλύψεών του. 

Το σύστημα στεγνώματος πραγματοποιείται με τρεις λεπίδες στεγνώματος παρέχοντας τη δύναμη να στεγνώνει τα χέρια σε μόλις 12’’. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του το οποίο κατατάσσει τους στεγνωτήρες χεριών VELTIA στους ισχυρότερους και αποτελεσματικότερους στεγνωτήρες χεριών της αγοράς.

Οι στεγνωτήρες μαλλιών και χεριών VELTIA βοηθούν την επιχείρησή σας να μειώσετε τις πετσέτες μπάνιου. Επίσης διευκολύνει τη μείωση εξόδων Laundy.

Είναι αθόρυβοι και κατάλληλοι για επαγγελματικούς χώρους όπως Spa, Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Γυμναστήρια, Airbnb, Bungalows και αλλά και για κατοικίες παρέχοντας υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.

Κάνε την εγγραφή σου στην δωρεάν Online ψηφιακή εκπαίδευση για την σειρά στεγνωτήρων χεριών και μαλλιών της Veltia!

Leave a Reply

Close Menu