Οικονομικοί στεγνωτήρες χεριών Veltia
Οικονομικοί στεγνωτήρες χεριών Veltia

Οικονομικοί στεγνωτήρες χεριών Veltia

Οι έξυπνοι στεγνωτήρες Veltia ενσωματώνουν υψηλή τεχνολογική καινοτομία που σχεδόν αυτοματοποιεί την χρήση τους ενώ έχουν μειωμένο κόστος λειτουργίας και συντήρησης.

Τι προσφέρουν οι οικονομικοί στεγνωτήρες χεριών Veltia

Χρησιμοποιώντας το καινοτόμο σύστημα στεγνώματος και την εξαιρετική δύναμη των μηχανών τους, οι στεγνωτήρες χεριών Veltia παρέχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συντηρούνται εύκολα και σας εξοικονομούν χρήμα ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τα λειτουργικά σας έξοδα.

Έτσι η συντήρηση και η φροντίδα των στεγνωτήρων χεριών Veltia γίνεται η ευκολότερη υπόθεση στην καθημερινή αναζήτησή σας για παροχή υψηλών επαγγελματικών παροχών.

Φτιαγμένοι για να σας προσφέρουν  το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ενιαία κατασκευή με ενσωματωμένη αποστράγγιση και eco friendly διάθεση, οι οικονομικοί στεγνωτήρες χεριών Veltia σας υπόσχονται όχι μόνο εγγυημένη υγιεινή αλλά και εύκολη συντήρηση.

Επιπλέον μπορείτε να επιδείξετε την περιβαντολλογική ευαισθησία της επιχείρησής σας και ότι είστε οικολογικά ευαισθητοποιημένοι καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών σας με τους οικολογικούς στεγνωτήρες χεριών VELTIA καθώς πολλά από τα χαρακτηριστικά των στεγνωτήρων χεριών VELTIA τους καθιστούν την καλύτερη περιβαντολλογική επιλογή που μπορείτε να κάνετε για την επιχείρησή σας.

Με τους high speed στεγνωτήρες παρέχουν γρήγορο στέγνωμα χεριών και μαλλιών ενώ εξοικονομούν χρόνο και πόρους.


Συγκεκριμένα, οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA:

  • Eίναι φιλικοί προς το περιβάλλον μειώνοντας την εξάρτηση από τους φυσικούς πόρους σε σύγκριση με τους άλλους στεγνωτήρες χεριών
  • Βοηθάνε στην εξοικονόμηση πόρων, όπως είναι οι χαρτοπετσέτες, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα ακόμα και κατά 60%
  • Καταναλώνουν την λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια επιτυγχάνοντας την εξοικονόμηση ρεύματος
  • Ανιχνεύουν αυτόματα τη κίνηση των χεριών και σταματούν σε 12’’ επιτυγχάνοντας γρήγορο στέγνωμα χεριών χωρίς μεγάλη κατανάλωση ρεύματος
  • Συντηρούνται εύκολα με μηνιαίο καθαρισμό του φίλτρου αέρα και εκκένωσης της δεξαμενής νερού

Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων είναι δύο από τους βασικούς πυλώνες που αξιοποιούνται από την Veltia συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος καθιστώντας την την καλύτερη περιβαλλοντική επιλογή στην αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελούν επαγγελματική και οικονομική παροχή υπηρεσιών.

Κάντε σήμερα την καλύτερη και οικονομικότερα υπεύθυνη επιλογή για την επιχείρησή σας μειώνοντας τα έξοδα της επιχείρησής σας.

Leave a Reply

Close Menu