Οικολογικοί Στεγνωτήρες Χεριών Veltia
Οικολογικοί Στεγνωτήρες Χεριών Veltia

Οικολογικοί Στεγνωτήρες Χεριών Veltia

Η Veltia ανήκει στις eco friendly επιχειρήσεις και το αποδεικνύει μέσα από τα προϊόντα της. Οι οικολογικοί στεγνωτήρες χεριών Veltia αποδεικνύουν την φιλική προς το περιβάλλον τοποθέτησή της. Η Veltia νοιάζεται και έχει οικολογική συνείδηση.

Τα τελευταία χρόνια όροι όπως είναι το “ECO Friendly” έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα και χρησιμοποιούνται για προϊόντα και υπηρεσίες.

Προτεραιότητα κάθε συνειδητοποιημένης επιχείρησης και πολίτη αποτελεί πλέον η προστασία περιβάλλοντος.

Τι σημαίνει ECO Friendly

Ο όρος “ECO Friendly” προσδιορίζει κάτι που είναι φιλικό προς τη γη ή δεν είναι επιβλαβές για το περιβάλλον.

Αναφέρεται συνήθως σε προϊόντα που συμβάλλουν στη διατήρηση πόρων όπως είναι το νερό και η ενέργεια.

Τα οικολογικά προϊόντα εμποδίζουν επίσης τις όποιες εισροές στη ρύπανση του αέρα, των υδάτων και της γης.

Πώς η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος

Κάθε φορά που καταναλώνουμε ηλεκτρικό ρεύμα χαλάμε ενέργεια η οποία έχει δημιουργηθεί σε σταθμό ηλεκτροπαραγωγής και επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Για κάθε κιλοβατώρα που καταναλώνουμε, απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα πάνω από ένα κιλό διοξειδίου του άνθρακα.

Οι οικολόγοι επισημαίνουν ότι εξοικονομώντας ενέργεια, όχι μόνο εξοικονομούμε χρήματα αλλά και συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας μάς εξασφαλίζει καλύτερο περιβάλλον και συνθήκες ζωής.

Τι προσφέρουν οι οικολογικοί στεγνωτήρες VELTIA

Επιδείξτε την περιβαντολλογική ευαισθησία της επιχείρησής σας και ότι είστε οικολογικά ευαισθητοποιημένοι καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών σας με τους οικολογικούς στεγνωτήρες χεριών VELTIA.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά των στεγνωτήρων χεριών VELTIA τους καθιστούν την καλύτερη περιβαντολλογική επιλογή που μπορείτε να κάνετε για την επιχείρησή σας.

Συγκεκριμένα, οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA:

  • Eίναι φιλικοί προς το περιβάλλον μειώνοντας την εξάρτηση από τους φυσικούς πόρους σε σύγκριση με τους άλλους στεγνωτήρες χεριών
  • Βοηθάνε στην εξοικονόμηση πόρων, όπως είναι οι χαρτοπετσέτες, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα ακόμα και κατά 60%
  • Καταναλώνουν την λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια επιτυγχάνοντας την εξοικονόμηση ρεύματος
  • Συντηρούνται εύκολα με μηνιαίο καθαρισμό του φίλτρου αέρα και εκκένωσης της δεξαμενής νερού

Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων είναι δύο από τους βασικούς πυλώνες που αξιοποιούνται από την Veltia συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος καθιστώντας την την καλύτερη περιβαλλοντική επιλογή στην αγορά.

Διατηρήστε μια συνειδητοποιημένη στάση απέναντι στις περιβαλλοντικές ανάγκες, βοηθήστε στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων και διαμορφώστε μια υπεύθυνη στάση απέναντι σε ένα σοβαρό πρόβλημα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών σας, επιδεικνύοντας περιβαντολλογική ευαισθησία.

Δείτε τα μοντέλα στεγνωτήρων χεριών VELTIA TRI-BLADE V7, V7 300 και V7 IONSHIELD. που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον και αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη.

Κάντε σήμερα την καλύτερη περιβαντολλοντική επιλογή για την επιχείρησή σας.

Leave a Reply

Close Menu