Το Μέλλον Είναι Ασύρματο!

Είναι η γνωστή φράση του Steve Jobs “Future Is Wireless”. Η τεχνολογία Qi είναι πλέον standard τεχνικό χαρακτηριστικό για την πλειοψηφία των Android & iPhone. Στην Petronas TRD φέρνουμε το μέλλον στην επιχείρησή σας, με ασύρματους φορτιστές της MINIBATT. Την μεγαλύτερη διεθνώς συλλογή σε ασύρματους φορτιστές!!!

Οι ασύρματοι φορτιστές υποστηρίζουν τη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi και αποτελούν την ιδανική λύση για την φόρτιση των κινητών στο σπίτι αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους.

Εξοικονομούν χώρο από μπερδεμένα καλώδια των συμβατικών φορτιστών αλλά και υποστηρίζουν το διακοσμητικό στυλ του χώρου σου.

Πλέον τα κινητά τηλέφωνα και οι κινητές συσκευές φορτίζονται σε μικρότερο χρονικό διάστημα με ασύρματη εξελιγμένη τεχνολογία και χωρίς καλώδια.

Οι σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες αποτελούν ένα δυνατό εφόδιο για την επιχείρησή σου.

Πλεονεκτήματα που παρέχουν οι αόρατοι ασύρματοι φορτιστές.

  • Εύκολη εγκατάσταση σε επαγγελματικούς χώρους, χωρίς πρόκληση φθορών στα έπιπλα
  • Αναβάθμιση παροχών προς τους πελάτες σου
  • Αύξηση πελατών οι οποίοι μετατρέπονται σε πιστούς πελάτες
  • Καλή φήμη της επιχείρησής σου
  • Ένας επαγγελματικός χώρος ελεύθερος καλωδίων

Ιδανικοί για ξενοδοχειακές μονάδες, γραφεία, καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που υπάρχει δεξιά και θα πάρεις δωρεάν τους τρόπους που μπορείς να αξιοποιήσεις αποτελεσματικότερα. αποδοτικότερα και επικερδέστερα, τους ασύρματους φορτιστές της Minibatt στην επιχείρησή σου

MINIBATT BLOG

Πως-δουλεύει-η-ασύρματη-φόρτιση-

Πως δουλεύει η ασύρματη φόρτιση;

Πως δουλεύει η ασύρματη φόρτιση; Στην ασύρματη φόρτιση δημιουργείται ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, μέσω του οποίου τα πηνία μεταφέρουν μεταξύ πομπού και δέκτη την απαιτούμενη ενέργεια.

Read More »
Τι-είναι-η-ασύρματη-φόρτιση;

Τι είναι η ασύρματη φόρτιση

Οι ασύρματοι φορτιστές χρησιμοποιούν κατά κανόνα τον μαγνητισμό για να μεταφέρουν την ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό επιτυγχάνεται με δυο τρόπους. Μαγνητική επαγωγή Η ασύρματη φόρτιση λειτουργεί

Read More »
Close Menu