Το Μέλλον Είναι Ασύρματο!

Είναι η γνωστή φράση του Steve Jobs “Future Is Wireless”. Η τεχνολογία Qi είναι πλέον standard τεχνικό χαρακτηριστικό για την πλειοψηφία των Android & iPhone. Στην Petronas TRD φέρνουμε το μέλλον στην επιχείρησή σας, με ασύρματους φορτιστές της MINIBATT. Την μεγαλύτερη διεθνώς συλλογή σε ασύρματους φορτιστές!!!

Οι ασύρματοι φορτιστές υποστηρίζουν τη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi και αποτελούν την ιδανική λύση για την φόρτιση των κινητών στο σπίτι αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους.

Εξοικονομούν χώρο από μπερδεμένα καλώδια των συμβατικών φορτιστών αλλά και υποστηρίζουν το διακοσμητικό στυλ του χώρου σου.

Πλέον τα κινητά τηλέφωνα και οι κινητές συσκευές φορτίζονται σε μικρότερο χρονικό διάστημα με ασύρματη εξελιγμένη τεχνολογία και χωρίς καλώδια.

Οι σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες αποτελούν ένα δυνατό εφόδιο για την επιχείρησή σου.

Πλεονεκτήματα που παρέχουν οι αόρατοι ασύρματοι φορτιστές.

  • Εύκολη εγκατάσταση σε επαγγελματικούς χώρους, χωρίς πρόκληση φθορών στα έπιπλα
  • Αναβάθμιση παροχών προς τους πελάτες σου
  • Αύξηση πελατών οι οποίοι μετατρέπονται σε πιστούς πελάτες
  • Καλή φήμη της επιχείρησής σου
  • Ένας επαγγελματικός χώρος ελεύθερος καλωδίων

Ιδανικοί για ξενοδοχειακές μονάδες, γραφεία, καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Εντυπωσιάστε τους φιλοξενούμενούς σας! Ειδικά σχεδιασμένοι και διακριτικοί ασύρματοι φορτιστές για έπιπλα δωματίων ξενοδοχειακών μονάδων!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - CAFFEE

Βοηθήστε τους πελάτες σας που θέλουν να γράψουν τα θετικά τους σχόλια για την επιχείρησή σας στο ίντερνετ αλλά ξέμειναν από μπαταρία στο κινητό τους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Στα σίγουρα σκέψη και η κίνηση είναι που μετράει. Πλέον όμως μπορεί να είναι ΚΑΙ πρωτότυπη ΚΑΙ χρηστική με τους έξυπνους φορτιστές μας!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που υπάρχει δεξιά και θα πάρεις δωρεάν τους τρόπους που μπορείς να αξιοποιήσεις αποτελεσματικότερα. αποδοτικότερα και επικερδέστερα, τους ασύρματους φορτιστές της Minibatt στην επιχείρησή σου

MINIBATT BLOG

Τι-είναι-η-ασύρματη-φόρτιση;

Τι είναι η ασύρματη φόρτιση

Οι ασύρματοι φορτιστές χρησιμοποιούν κατά κανόνα τον μαγνητισμό για να μεταφέρουν την ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό επιτυγχάνεται με δυο τρόπους. Μαγνητική επαγωγή Η ασύρματη φόρτιση λειτουργεί

Read More »
Αόρατοι-ασύρματοι-φορτιστές-

Αόρατοι ασύρματοι φορτιστές

Οι ασύρματοι φορτιστές υποστηρίζουν τη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi και αποτελούν την ιδανική λύση για την φόρτιση των κινητών στο σπίτι αλλά και σε επαγγελματικούς

Read More »
Close Menu