Επαναστατική Ενσωματωμένη Αποστράγγιση στεγνωτήρων Veltia
Επαναστατική Ενσωματωμένη Αποστράγγιση στεγνωτήρων Veltia

Επαναστατική Ενσωματωμένη Αποστράγγιση στεγνωτήρων Veltia

Ενσωματωμένη Αποστράγγιση στεγνωτήρων Veltia

Οι στεγνωτήρες χεριών Veltia χρησιμοποιούν πατενταρισμένη τεχνολογία μέσω της οποίας επιτυγχάνουν την απομάκρυνση των νερών από τα χέρια χωρίς αυτά να καταλήγουν στο πάτωμα, την επαναστατική ενσωματωμένη αποστράγγιση που τους κάνει ξεχωριστούς.

Με περισσότερα από 300 ακροφύσια που απομακρύνουν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κάθε ίχνος νερού και από τις δύο μεριές των χεριών και ενιαία κατασκευή σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη αποστράγγιση επιτυγχάνει την αποφυγή στάσιμου νερού.

Έτσι αποτρέπει τον σχηματισμό βρωμιάς και μούχλας στον στεγνωτήρα ενώ σε συνδυασμό με την τεχνολογία ZeroSmell όχι μόνο διώχνει τις άσχημες μυρωδιές αλλά απελευθερώνει ένα ελαφρύ άρωμα το οποίο κάνει την εμπειρία του χρήστη πιο ευχάριστη και αναβαθμίζει τις παροχές της επιχείρησής σας.

Πλεονεκτήματα που προσφέρει η ενσωματωμένη αποστράγγιση

Καθώς θέλουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο για σας και τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται, ενισχύσαμε τους στεγνωτήρες χεριών με τις καλύτερες τεχνολογικές καινοτομίες. Έτσι η αποστράγγιση γίνεται ακόμα ευκολότερη με το δοχείο αποστράγγισης (water tank).

Ας δούμε μαζί τα πλεονεκτήματα του συστήματος ενσωματωμένης αποστράγγισης των στεγνωτήρων χεριών Veltia.

Πλεονεκτήματα συστήματος αποστράγγισης:

  • Αποφεύγουμε το στάσιμο νερό, κάτι που αποτρέπει τις άσχημες μυρωδιές, τη βρωμιά και μούχλα
  • Ασφάλεια καθώς αποφεύγουμε τα νερά στο πάτωμα, με αποφυγή επικίνδυνων ατυχημάτων
  • Ευκολότερη και γρήγορη καθαριότητα του χώρου
  • Εξοικονόμηση χρόνου στην συντήρηση καθώς οι ενδεικτικές λυχνίες σας ειδοποιούν όταν το δοχείο αποστράγγισης είναι γεμάτο και πρέπει να αδειάσει
  • Μεγάλος κύκλος ζωής των στεγνωτήρων χεριών Veltia
  • Σε συνδυασμό με το αντιμικροβιακό διάλυμα Microban προσφέρει το ασφαλέστερο σύστημα στεγνώματος των χεριών

Τι σας παρέχουν οι έξυπνοι στεγνωτήρες Veltia

Γλυτώστε χρόνο από το προσωπικό καθαριότητας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης καθώς η συντήρηση των στεγνωτήρων χεριών Veltia είναι εύκολη και γρήγορη.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η εκκένωση της δεξαμενής νερού και ο καθαρισμός των φίλτρων αέρα HEPA, όταν σας ειδοποιούν οι ενδεικτικές λυχνίες.

Ο εξωτερικός καθαρισμός είναι εξίσου εύκολος και πραγματοποιείται με υγρό πανί, χωρίς να χρησιμοποιείτε χημικά.

Πιστεύουμε στις τεχνολογικές καινοτομίες που προσθέτουν αξία, με τρόπο που έχει θετικό αντίκτυπο σε εσάς, την επιχείρησή σας και τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται.

Ενσωματωμένη Αποστράγγιση στεγνωτήρων Veltia

Leave a Reply

Close Menu