Έξυπνοι στεγνωτήρες χεριών Veltia

Έξυπνοι στεγνωτήρες χεριών Veltia

Οι έξυπνοι στεγνωτήρες Veltia ενσωματώνουν υψηλή τεχνολογική καινοτομία που σχεδόν αυτοματοποιεί την χρήση τους.

Χρησιμοποιώντας το καινοτόμο σύστημα στεγνώματος και την εξαιρετική δύναμη των μηχανών τους, παρέχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Εξίσου σημαντικό είναι να σας παρέχουμε στεγνωτήρες χεριών οι οποίοι συντηρούνται εύκολα και σας εξοικονομούν χρήμα ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τα λειτουργικά σας έξοδα.

Έτσι η συντήρηση και η φροντίδα των στεγνωτήρων χεριών Veltia γίνεται η ευκολότερη υπόθεση στην καθημερινή αναζήτησή σας για παροχή υψηλών επαγγελματικών παροχών.

Φτιαγμένοι για να σας προσφέρουν  το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ενιαία κατασκευή με ενσωματωμένη αποστράγγιση και eco friendly διάθεση, οι στεγνωτήρες χεριών Veltia σας υπόσχονται όχι μόνο εγγυημένη υγιεινή αλλά και εύκολη συντήρηση.

Ένα έξυπνο σύστημα ειδοποίησης

Αν και τα φίλτρα HEPA και ZeroSmell έχουν κύκλο ζωής 90 ημερών οι έξυπνοι στεγνωτήρες χρησιμοποιούν ενδεικτικές λυχνίες και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για το πότε θα χρειαστεί να τους φροντίσετε.

Με τις ειδικές ενδεικτικές λυχνίες οι έξυπνοι στεγνωτήρες χεριών της Veltia σας ειδοποιούν:

  • Όταν η δεξαμενή νερού είναι γεμάτη
  • Όταν πρέπει να αλλάξετε φίλτρα HEPA
  • Πόσοι κύκλοι στεγνώματος έχουν ολοκληρωθεί

Η αντικατάσταση φίλτρων και η εκκένωση της δεξαμενής νερού γίνονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και όχι σε τακτά χρονικά διαστήματα βοηθώντας στην εξοικονόμηση χρόνου.

Τι σας παρέχουν οι έξυπνοι στεγνωτήρες Veltia

Γλυτώστε χρόνο από το προσωπικό καθαριότητας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης καθώς η συντήρηση των στεγνωτήρων χεριών Veltia είναι εύκολη και γρήγορη.

 Το μόνο που χρειάζεται είναι η εκκένωση της δεξαμενής νερού και ο καθαρισμός των φίλτρων αέρα HEPA, όταν σας ειδοποιούν οι ενδεικτικές λυχνίες.

Ο εξωτερικός καθαρισμός είναι εξίσου εύκολος και πραγματοποιείται με υγρό πανί, χωρίς να χρησιμοποιείτε χημικά.

Πιστεύουμε στις τεχνολογικές καινοτομίες που προσθέτουν αξία, με τρόπο που έχει θετικό αντίκτυπο σε εσάς, την επιχείρησή σας και τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται.

Στον δρόμο προς την αυτοματοποίηση η επιλογή των στεγνωτήρων χεριών Veltia είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για την επιχείρησή σας.

Leave a Reply

Close Menu