Ασύρματοι φορτιστές – Τι είναι η Qi τεχνολογία;
Ασύρματοι φορτιστές - Τι είναι η Qi τεχνολογία;

Ασύρματοι φορτιστές – Τι είναι η Qi τεχνολογία;

Οι ασύρματοι φορτιστές χρησιμοποιούν κατά κανόνα τον μαγνητισμό για να μεταφέρουν την ηλεκτρική ενέργεια. Η Qi τεχνολογία είναι το πιο συνηθισμένο πρότυπο που χρησιμοποιείται για την ασύρματη φόρτιση.

Πλέον τα κινητά τηλέφωνα και οι κινητές συσκευές φορτίζονται σε μικρότερο χρονικό διάστημα με ασύρματη τεχνολογία και χωρίς καλώδια.

Τα οφέλη από την ασύρματη φόρτιση

Σε μια κοινωνία που όλο και αναβαθμίζεται τεχνολογικά, η ασύρματη φόρτιση ήρθε για να μας λύσει τα χέρια και να μας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες.

  • Ταχύτερη φόρτιση
  • Υψηλότερη ισχύ
  • Εξοικονόμηση χρόνου (σύνδεση, αποσύνδεση κλπ)
  • Χρησιμοποίηση κινητού κατά τη διάρκεια της φόρτισης
  • Μείωση χρήσης καλωδίων τα οποία πλέον δεν χρειάζεται να έχουμε μαζί μας
  • Ασφαλέστερος τρόπος μεταφοράς ενέργειας στο κινητό
  • Δεν αλλοιώνει την θύρα φόρτισης του κινητού, με αποτέλεσμα την αύξηση ζωής του κινητού

Ασύρματοι φορτιστές νέας γενιάς και Charging Stations της MINIBATT

Ασύρματοι Φορτιστές νέας γενιάς με τεχνολογία Qi. Διακριτικοί ή ακόμα και ΑΟΡΑΤΟΙ, χωρίς μπλεγμένα καλώδια. Κατάλληλοι για Ξενοδοχεία, Εστιατόρια – Καφέ και για Επαγγελματικά δώρα.

Το Μέλλον Είναι Ασύρματο!

Είναι η γνωστή φράση του Steve Jobs “Future Is Wireless”. Η τεχνολογία Qi είναι πλέον standard τεχνικό χαρακτηριστικό για την πλειοψηφία των Android & iPhone. Στην Petronas TRD φέρνουμε το μέλλον στην επιχείρησή σας, με ασύρματους φορτιστές της MINIBATT. Την μεγαλύτερη διεθνώς συλλογή σε ασύρματους φορτιστές. Κερδίσετε πολλούς και ευχαριστημένους πελάτες παρέχοντάς τους τις καλύτερες ευκολίες.

Ξενοδοχεία

Εντυπωσιάστε τους φιλοξενούμενούς σας. Ειδικά σχεδιασμένοι και διακριτικοί ασύρματοι φορτιστές για έπιπλα δωματίων ξενοδοχειακών μονάδων.

Εστιατόρια – καφετέριες

Βοηθήστε τους πελάτες σας που θέλουν να γράψουν τα θετικά τους σχόλια για την επιχείρησή σας στο ίντερνετ αλλά ξέμειναν από μπαταρία στο κινητό τους.

Επαγγελματικά δώρα

Στα σίγουρα σκέψη και η κίνηση είναι που μετράει. Πλέον όμως μπορεί να είναι ΚΑΙ πρωτότυπη ΚΑΙ χρηστική με τους έξυπνους φορτιστές μας.

Αναβαθμίστε σήμερα κιόλας τις παροχές προς τους πελάτες σας μα τους Ασύρματους φορτιστές νέας γενιάς και Charging Stations της MINIBATT, χωρίς καλώδια και οικονομία σε χρόνο και ενέργεια.

#staycharged

Leave a Reply

Close Menu