Αντιμικροβιακοί στεγνωτήρες χεριών Veltia
Αντιμικροβιακοί στεγνωτήρες χεριών Veltia

Αντιμικροβιακοί στεγνωτήρες χεριών Veltia

Οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA περιλαμβάνουν ενσωματωμένο αντιβακτηριακό διάλυμα Microban. Έτσι εμποδίζεται ο πολλαπλασιασμός βακτηρίων και θωρακίζεται η υγεία των χρηστών.

Καθώς τα χέρια μας έχουν περισσότερα βακτήρια από όσος είναι ολόκληρος ο πληθυσμός των ανθρώπων πάνω στη Γη, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η βακτηριακή θωράκιση.

Αρκεί να σκεφτούμε ότι τα βακτήρια αναπτύσσονται ραγδαία στις απροστάτευτες επιφάνειες και προϊόντα, ακόμα και με διπλασιασμό τους κάθε είκοσι λεπτά. Τα επικίνδυνα μηχανήματα αέρα αποτελούν τον νούμερο ένα εχθρό της ανθρώπινης υγείας.

Τι είναι το Microban;

Το Microban είναι στοχευμένη αντιβακτηριακή προστασία που επικεντρώνεται στις περιοχές όπου μπορεί να έχει τα περισσότερα οφέλη και επιτυγχάνεται η καταπολέμηση μικροβίων.

Παρέχει συνεχόμενη αντιβακτηριακή προστασία καθ’ όλη την διάρκεια της χρήσης του προϊόντος καθώς έχει την ικανότητα να διατηρείται και να μην αλλοιώνεται.

Εξουδετερώνει τα μικρόβια, εμποδίζοντας την ικανότητά τους να ενεργούν, να αναπτύσσονται ή να πολλαπλασιάζονται.

Η τεχνολογία του Microban μετατρέπει την οποιαδήποτε επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται, σε εχθρικό περιβάλλον για τα βακτήρια ή οποιονδήποτε μικροσκοπικό οργανισμό ενώ παρέχει ασφαλείς, ανθεκτικές και αντιμικροβιακές λύσεις.

Τι επιτυγχάνουν οι αντιμικροβιακοί στεγνωτήρες χεριών Veltia

Καθώς οι αντιμικροβιακοί στεγνωτήρες χεριών VELTIA έχουν ενσωματωμένο αντιβακτηριακό διάλυμα Microban λειτουργούν σαν αντιβακτηριακό φίλτρο αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων στην επιφάνεια των χεριών. Με αυτό το σύστημα υπερτερούν έναντι άλλων μηχανημάτων παρέχοντας ασφάλεια, υγιεινή και προστασία. 

Ενσωματώνοντας τεχνολογική καινοτομία με τα HEPA φίλτρα αλλά και την τεχνολογία ZeroSmell, βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα, μειώνουν τις οσμές και όλα αυτά με διάρκεια και αποτελεσματική αντιμικροβιακή προστασία σε συνδυασμό με το αντιμικροβιακό διάλυμα Microban.

Η παροχή υγιεινής διαδικασίας στεγνώματος χεριών σε ξενοδοχειακές μονάδες, camping, AirBnb, εστιατόρια, χώρους εστίασης και κοινωνικών εκδηλώσεων αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο για την απόκτηση ακόμα περισσοτέρων πελατών αλλά και την σίγουρη εξασφάλιση ευχαριστημένων πελατών.

Η εξασφαλισμένη αντιβακτηριακή προστασία που παρέχουν οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA αποτελούν προνόμιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άριστα και προσοδοφόρα σε οποιαδήποτε μονάδα, εστιάζοντας στα οφέλη που σας παρέχουν οι στεγνωτήρες χεριών VELTIA.

Leave a Reply

Close Menu