5 Συχνές παρανοήσεις σχετικά με τους ασύρματους φορτιστές
5 Συχνές παρανοήσεις σχετικά με τους ασύρματους φορτιστές

5 Συχνές παρανοήσεις σχετικά με τους ασύρματους φορτιστές

5 Συχνές παρανοήσεις

Καθώς στην καθημερινότητά μας έχει μπει η φόρτιση με ασύρματους φορτιστές, είναι πολλά τα ερωτήματα που αναπόφευκτα δημιουργούνται και καλούμαστε να απαντήσουμε. Όσα περισσότερα γνωρίζουμε σχετικά με τη λειτουργία των ασύρματων φορτιστών, τόσο ευκολότερα θα τα εμπιστευθούμε και θα αρχίσουμε να απολαμβάνουμε, εμείς και οι πελάτες των επιχειρήσεών μας, τα οφέλη τους.

Μύθοι και αλήθειες για τους ασύρματους φορτιστές

5 Συχνές παρανοήσεις

Συμβατές συσκευές και μη

Οι ασύρματοι φορτιστές υποστηρίζουν το διεθνές πρότυπο Qi, το οποίο ακολουθούν πλέον οι περισσότερες  συσκευές που έχουν δυνατότητα wireless charging καθώς η ασύρματη φόρτιση είναι μέρος της σύγχρονης ζωής.

Εκπέμπουν ακτινοβολία

Στην ασύρματη φόρτιση δημιουργείται ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, μέσω του οποίου τα πηνία μεταφέρουν μεταξύ πομπού και δέκτη την απαιτούμενη ενέργεια.

Οι ασύρματοι φορτιστές χρησιμοποιούν κατά κανόνα τον μαγνητισμό για να μεταφέρουν την ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό επιτυγχάνεται με δυο τρόπους: Με Μαγνητική επαγωγή και Μαγνητικό συντονισμό.

Οι παγκόσμιες υγειονομικές αρχές έχουν ορίσει πρότυπα ασφαλείας για όλες τις συσκευές. Οι σημερινές προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στην επαγωγική φόρτιση είναι τέτοιες που τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλά και φυσικά δεν το καθιστούν επικίνδυνο για τον άνθρωπο. Οι ασύρματοι φορτιστές υποστηρίζουν την ασφάλεια για την υγεία.

Προκαλούν φθορές και εκρήξεις στις συσκευές

Η ποσότητα ενέργειας που μεταφέρεται και η μόνωση των μέσων ενισχύουν την ποιότητα και ασφάλεια. Η άριστη ποιότητα φορτιστών νέας γενιάς και Charging Stations παρέχουν ασφάλεια αποτρέποντας εκρήξεις και φθορά μπαταρίας και συσκευών. Φαινόμενα που συναντώνται συχνά με τους άλλους τρόπους φόρτισης.

Έχουν μικρό κύκλο ζωής

Επενδύοντας σε καλούς ασύρματους φορτιστές, έχετε συσκευές με μεγάλο κύκλο ζωής και ανθεκτικότητα.

Επάρκεια χώρου και Εφαρμογή

Οι ασύρματοι φορτιστές ενσωματώνονται με τον καλύτερο τρόπο σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο, ακόμα και όταν δεν υπάρχει επάρκεια χώρου και χωρίς τρύπημα επίπλων.

Ο υψηλός σχεδιασμός τους σε συνδιασμό με την κομψότητα, διακριτικότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα, αναδεικνύουν τον χώρο και τις παροχές του.

Ασύρματοι Φορτιστές και Σταθμοί της MINIBATT

Οι ασύρματοι σταθμοί και φορτιστές της MINIBATT έρχονται να καλύψουν κάθε μικρή ή μεγάλη απαίτηση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες, ακόμα και με σύστημα προστασίας για την απώλεια από κλοπές.

Leave a Reply

Close Menu